Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

SPOTİFY KAFAYI YEDİ BANADA YEDİRTTİ!!!!

SPOTİFY KAFAYI YEDİ BANADA YEDİRTTİ!!!!

Arkadaşlar, Spotify kullanmaya başladım preminium üyelik almayı düşünuyorum ama bir sorun kafamı kurcalamaya başladı. Sorun yazılımsal birşey. Htc Desire 816 model telefonumda giriş yaptığım spotify oturumum sürekli kendiliğinden çıkış yapıyor uygulamayı kapatıyorum dakikalar sonra tekrar açtığımda oturum kapatılmış oluyor ve haliyle çevrimdışı dinlemek için indirdiğim müziklere erişimde sıfırlanıyor indirilen dosyalar telefonda duruyor ama tekrar giriş yaptımda indirilmemiş olarak görünüyor. Boşuna üzerine bidaha indirme yapmak zorunda kalıyorum internet kotamında içine etti. Bu sorunu bir türlü çözemedim kafayı yicem lütfen anlayan birisi yardım etsin. eğer bu sorunu düzeltemezsem preminium üyelik almayacağım malesef. AYRICA TELEFONUMDA BAŞKA HİÇBİR UYGULAMADA BÖYLE BİR SORUN GÖRMEDİM.

Reply
3 Replies

Abi ben de 2 senelik premium heabıma giriş yapamıyorum. kafayı yemek üzereyim dünyanın en kötü müşteri hizmetleri spotifyda herhalde. Supporta yazdım sabahtan beri cevap vermiyolar. Al burya support linkini bırakıyorum belki sana cavap veririler. https://support.spotify.com/tr/contact-spotify-anonymous/

müşteriye illgisizlik kadar insanı soğutan birşey yok kardeşim sonuçta onların patronu biziz ben preminium satın almayı düşünüyordum eğer ilgilenmezler ise almayacağım. böyle yazılım şirketlerinde nedense müşter bi değersiz oluyor anlamıyorum. Ben burgerking de çalıştım bir ara en ufak müşteriden gelen bir eposta şikayeti üzerine müdür ağzımıza sıçıyordu bunlarda yok öyle birşey burger king gibi dünya devi bir markadan bahsediyorum adamlar bir müşteri ile şirketi batırmayacaklar sonuçta ama 1 tane olsa bile dinliyorlar işte. SAÇMALIKTAN başka birşey değil.
bu arada link için sağol.

antivirüs programı clean cc yüzünden oluyormuş sildim düzeldi

Suggested posts