Spotify won't open!

Solved!
Reply
Highlighted

Re: Spotify won't open!

Newbie

I'm having the same. I've got my spotify starting up: icon flashes for 1-2 sec as if its actually starting, then nothing. And I can repeat that infinitely. I've had this problem for quite long time now. Sometimes all it needed was a reboot or just account restart, but now nothing helps.

 

I'm on Windows7.

Highlighted

Re: Spotify won't open!

Community Legend

@jtot - Have you tried a clean reinstallation of the client at all? 

 

Peter

Peter
Spotify Community Mentor and Troubleshooter

Spotify Last.FM Twitter LinkedIn Meet Peter Rock Star Jam 2014


If this post was helpful, please add kudos below!

Re: Spotify won't open!

Casual Listener

I'm having the same problem.  I've done all the things suggested here but it still only shows the splash screen then it goes away.

Highlighted

Re: Spotify won't open!

Community Legend

What device and operating system are you using @roblime ?

Highlighted

Re: Spotify won't open!

Regular

Having the same issue. Really bugging me. Using Mac OS X 10.6.8 and tried the reinstall a couple times. It just flashes up for a second and then closes. 

Highlighted

Re: Spotify won't open!

Newbie

Has anyone found a fix for this issue? I just recently started experiencing it on my Mac OSX 10.9.2  

Highlighted

Re: Spotify won't open!

Community Legend
Try the steps here:
http://community.spotify.com/t5/Help-Desktop-Linux-Mac-and/Spotify-Crashing-on-Startup-OSX-Mavericks...

Peter
Spotify Community Mentor and Troubleshooter

Spotify Last.FM Twitter LinkedIn Meet Peter Rock Star Jam 2014


If this post was helpful, please add kudos below!

Highlighted

Re: Spotify won't open!

Casual Listener

happening for me too now... tried all the previously suggested things posted here. Nothing helps. running win7.

 

Highlighted

Re: Spotify won't open!

Casual Listener

I finally uninstalled rebooted and re-installed spotify and it works now.

Highlighted

Re: Spotify won't open!

Newbie

Having the same issue, tried re-installing, didn't help.

 

Win 8

 

EDIT: After re-installing for the fourth time it worked, nevemind 🙂

SUGGESTED POSTS