Spotify won't open!

Solved!
Reply

Re: Spotify won't open!

jtot
Newbie

I'm having the same. I've got my spotify starting up: icon flashes for 1-2 sec as if its actually starting, then nothing. And I can repeat that infinitely. I've had this problem for quite long time now. Sometimes all it needed was a reboot or just account restart, but now nothing helps.

 

I'm on Windows7.

Re: Spotify won't open!

Peter__
Community Legend

@jtot - Have you tried a clean reinstallation of the client at all? 

 

Peter

Peter
Spotify Community Mentor and Troubleshooter

Spotify Last.FM Twitter LinkedIn Meet Peter Rock Star Jam 2014


If this post was helpful, please add kudos below!

Re: Spotify won't open!

roblime
Casual Listener

I'm having the same problem.  I've done all the things suggested here but it still only shows the splash screen then it goes away.

Re: Spotify won't open!

Joe
Community Legend

What device and operating system are you using @roblime ?

Re: Spotify won't open!

cmyers02
Regular

Having the same issue. Really bugging me. Using Mac OS X 10.6.8 and tried the reinstall a couple times. It just flashes up for a second and then closes. 

Re: Spotify won't open!

theMensings
Newbie

Has anyone found a fix for this issue? I just recently started experiencing it on my Mac OSX 10.9.2  

Re: Spotify won't open!

Peter__
Community Legend
Try the steps here:
http://community.spotify.com/t5/Help-Desktop-Linux-Mac-and/Spotify-Crashing-on-Startup-OSX-Mavericks...

Peter
Spotify Community Mentor and Troubleshooter

Spotify Last.FM Twitter LinkedIn Meet Peter Rock Star Jam 2014


If this post was helpful, please add kudos below!

Re: Spotify won't open!

TeleTobbi
Casual Listener

happening for me too now... tried all the previously suggested things posted here. Nothing helps. running win7.

 

Re: Spotify won't open!

roblime
Casual Listener

I finally uninstalled rebooted and re-installed spotify and it works now.

Re: Spotify won't open!

BILLITO
Newbie

Having the same issue, tried re-installing, didn't help.

 

Win 8

 

EDIT: After re-installing for the fourth time it worked, nevemind :)

SUGGESTED POSTS