Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

Windows 7 Hata Kodu 17

Windows 7 Hata Kodu 17

Mesajımı Türkçe yazıyorum. Umarım yardım alabilirim.

Spotify bazı sorunlar oldu. Ben de programı kaldırıp tekrar yükleyerek sorunun çözüleceğini düşündüm. Fakat tekrar yükleme yaparken hata kodu 17 (error code 17) hatasını veriyor ve programı yükleyemiyorum. İnternetten araştırarak birçok yolu denedim fakat bir çözüm olmadı. Lütfen yardımcı olun.

Reply
1 Reply

Selam @fatih01

 

Türkçe normalde forumda desteklenen diller arasında değil ama bu şekilde daha rahat edeceksen çok problem olacağını sanmıyorum 🙂 Biraz araştırma yaptım da, bu problem Spotify'dan ziyade Windows ile alakalı bir şey. Faklı kullanıcılar için farklı çözümler olmuş bu problem için öncelikle şunları denemeni öneririm.

 

1- Öncelikle Spotify installera sağ tıkla ve Compability Mode da çalıştırmayı dene.
2- Windows'u güvenli modda başlatıp o şekilde installerı çalıştırmayı deneyebilirsin.
3- Normalde installerı çalıştırdığında yüklemeyi yapmasa bile Appdate folderına bazı dosyalar çıkarır. Örneğin senin için bu dosyalar şurada olacaktır: "C:\Users\fatih01\AppData\Roaming\Spotify" Bu klasörü komple kullandığın hard drıveda bir yere kopyala, mesela C:\Spotify. Sonra kopyaladığın yere gidip Spotify.exe dosyasını çalıştır.

 

Eğer bunların hiçbiri sorunu çözmezse Spotify ile şuradan iletişime geçebilirsin. Benim kişisel tavsiyem daha yeni bir windows sürümüne geçmek en temiz çözüm olacaktır. Eski versiyonda bu tarz uyumsuzluk sorunları olabiliyor çünkü 🙂

 

Esenlikler dilerim ^^

Suggested posts