Announcements

when playing spotify on my amplifier (onkyo TX-8130), it pauses

when playing spotify on my amplifier (onkyo TX-8130), it pauses

119931452

 

Country: The Netherlands

Spotify Premium

 

Device: Onkyo TX-8130

Suddenly, spotify doesn't play anymore on my Onkyo TX-8130 amplifier. On the display, it showes the song that is played (as on my other devices), but there is no sound. The time indicator doesn't run eihter, eventhough on my other devices it does run. It doesn''t react to the remote, the play-button on the amplifier, or the Onkyo remote app. Any one has an idea? I tried everything

 

Thanks in advance!

 

John

 

Reply
5 Replies

Terixon

same here, except by my tx-nr545

 

ScottVega

Same here

Just on a TX-NR414

Vasil

Hey folks,

 

This issue may to be connected to your Onkyo devices and their network settings.
In this case, we'd suggest the following:

  1. Open the device network settings
  2. Turn DHCP off and put a static IP with a new DNS: 64.225.68.86

Let us know how it goes!
We're here if any questions arise.

@ScottVega @Terixon
@119931452

VasilModerator
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate an answer, maybe give it a Like.
Are you new to the Community? Take a moment to introduce yourself!

119931452

Thanks for your reply. Unfortunatelly, it didn't work. After I put in the DNS, it said: "server connection could not be established"

Eni

Hey there @119931452

 

Thanks for your reply. 

 

We can confirm that the right teams are aware of this happening and they're currently looking into it. We'll keep you posted here as soon as we have any new information to share.

 

If you need a hand with anything else, the Community is here for you.

EniModerator
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
 
“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens.”– Maria von Trapp

Suggested posts

Env: prod