Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

FAQs

Please see below the most popular frequently asked questions.

Loading article...

Loading faqs...

VIEW ALL

Ongoing Issues

Please see below the current ongoing issues which are under investigation.

Loading issue...

Loading ongoing issues...

VIEW ALL

Changing 'uppspelningskö' on iPhone while using Spotify Connect does not work

Status: Closed
I have an Argon streaming device which I control from my iPhone using Spotify Connect. When adding a song to the play queue nothing happens. If I instead do
1. Add a song to play queue while listening through Argon
2. Switch to listening on the iPhone briefly
3. Switch back to Argon
4. Rinse and repeat
The song is added to the play queue. Very annoying.

Hey!

 

We're going to close this one off for the time being.

 

If you're still experiencing the trouble, by all means re-open this and we'll investigate the issue further.

 

Many thanks and happy Spotifying!

Comments
jean3601

Hello @micaeljacobsson

 

Could i please ask you to check if your argons firmware is up to date and if this does not fix your issue to please try a clean reinstall 🙂

 

Also if you could please post your OS/Device/Spotify app version it would be appreciated 🙂

James
Status changed to: Closed
 
micaeljacobsson
Phone is iPhone6, OS iOS 9.02 (and earlier), Spotify app 4.1.0.941. Will check Argon software
micaeljacobsson
Argon software had a very long version which was not possible to copy, but it was up to date according to check.
micaeljacobsson
I tested a bit more, if I add one song to play queue, there is no indication in the gui showing it was added, but if I press next the newly added song plays. If I add two songs or more before pressing next, only the last one added plays, the others are "lost"
jean3601

@micaeljacobsson

 

Okay, lets try figure this out, Could you please fill out this tempelat for me? 

 

Thanks

 

 

Thread


Description:

To reproduce:

Workaround:

Device:

OS: 

 

Spotify App Version: 

 

micaeljacobsson

Do you mean like this;

 

ThreadChanging 'uppspelningskö' on iPhone while using Spotify Connect does not work


Descriptionhave an Argon streaming device which I control from my iPhone using Spotify Connect. When adding a song to the play queue nothing happens. If I instead do
1. Add a song to play queue while listening through Argon
2. Switch to listening on the iPhone briefly
3. Switch back to Argon
4. Rinse and repeat

 

tested a bit more, if I add one song to play queue, there is no indication in the gui showing it was added, but if I press next the newly added song plays. If I add two songs or more before pressing next, only the last one added plays, the others are "lost"

To reproduce: See Description

Workaround: Switch back and forth between playing devices for each song added to the playlist

Device: iPhone 6

OS: iOS 9.02

 

Spotify App Version: 4.1.0.941

 

James

Hey @micaeljacobsson Just to check - are you still experiencing this issue? 

Jason
Status changed to: Closed

Hey!

 

We're going to close this one off for the time being.

 

If you're still experiencing the trouble, by all means re-open this and we'll investigate the issue further.

 

Many thanks and happy Spotifying!