Announcements

Troubles logging in to the Community

Status: Fixed

Hey there folks,

 

We've received reports that users are having troubles logging in to the Community.

 

When clicking Log In, the error message that shows up is "The page you are trying to access was not found. Please check your URL for typos and try again."

 

 

Hey there folks,

 

Thanks for your patience while we were looking into this!

 

This should be now resolved.

 

If you're still having troubles logging in, make sure to try clearing the cache and cookies memory in your browser before giving it another try.

 

Cheers!

Comments
Katerina
Status changed to: Under investigation

Hey there folks,

 

We really appreciate you reaching out about having troubles to log in!

 

We're currently looking into this and we'll keep you posted here on any updates as we have them.

 

Thanks 🙂

MattSuda

I get INVALID_CLIENT: Invalid redirect URI

Where I'm already logged in I can still access but I can't make new logins 

Katerina
Status changed to: Fixed

Hey there folks,

 

Thanks for your patience while we were looking into this!

 

This should be now resolved.

 

If you're still having troubles logging in, make sure to try clearing the cache and cookies memory in your browser before giving it another try.

 

Cheers!

MattSuda

Looks all good now 

Katerina

That's great to hear @MattSuda, thanks for confirming!

jasmineslinger

This is not resolved. Please provide a solution that actually works.

Katerina

Hey there @jasmineslinger,

 

Thanks for posting about this here in the Community!

 

Since the issue originally reported in this report was resolved backstage, we'd recommend starting a new thread in the related board if you're experiencing a similar issue.

 

This way, we can take a closer look into what's happening and help you troubleshoot things further.

 

Hope this is helpful but don't hesitate to let us know here if there's anything else.

 

Have a lovely day 🙂