[Webplayer] Blank Screen When I Try To Add Track To Playlist

Status: Fixed

Plan

Free/Premium

Country

 

Device

(iPhone 8, Samsung Galaxy 9, Macbook Pro late 2016)

Operating System

(iOS 10, Android Oreo, Windows 10,etc.)

 

My Question or Issue

Using the Web Player with Chrome and Edge, when I try to add a track to a playlist, all the content disappears, and I'm left with a blank (dark grey) screen in that tab.

Hey there folks,

 

Thanks for your patience so far.

 

This should be now fixed.

 

If you're still having troubles, please make sure to give it another try after clearing your browser's cache and cookies memory. If that doesn't do the trick, don't hesitate to give us a shout by posting in the related Help Board. We'll be happy to lend a hand 🙂

 

Have a lovely day!

Comments
SeekerBear

I checked today and it seems to be fixed...?

comeongrabyourf

Yeah, I was using it an hour or two ago and it didn't work, but now it's back to normal.

 

(Fingers crossed.)

Katerina
Status changed to: Fixed

Hey there folks,

 

Thanks for your patience so far.

 

This should be now fixed.

 

If you're still having troubles, please make sure to give it another try after clearing your browser's cache and cookies memory. If that doesn't do the trick, don't hesitate to give us a shout by posting in the related Help Board. We'll be happy to lend a hand 🙂

 

Have a lovely day!

Kamiqaze

Hello People

 

I tried following "try after clearing your browser's cache and cookies memory" but without any result.

I am using Chrome Browser and Windows 10. I tried also Edge and Firefox.

Same issue. My playlist doesn't appear, when I will add a Song. 

 

hrfere.JPG

Please fix this, because its very annoying 😅