Announcements

Webplayer Radio: Special characters not displayed correctly

Status: Closed

When playing a custom radio station, song titles are not displayed correctly when they contain a special character. See attached screenshot.

2016-09-08_08h47_19.png

Hey @Ironis1,

 

It seems we didn't receive a reply from your end. For this reason, we're setting this post as "Closed".

 
Don't hesitate to write us back if you need some extra help.
 
Our best,
Comments
Ironis1
Sorry, still haven't checked on Mac.
Though it's not really helping me, I thought I might have found a bug, so I
tried helping you squish it 🙂

Will try on mac later today
MaryC1

Hey @Ironis1, we haven't heard from you in a while?

 

How did it go? Did you experience the same issue on your MAC? If so, could you send us a video of it? We'd like to follow the exact steps you're doing to recreate the issue.

 

We'll keep an eye over here.

MaryC1
Status changed to: Closed

Hey @Ironis1,

 

It seems we didn't receive a reply from your end. For this reason, we're setting this post as "Closed".

 
Don't hesitate to write us back if you need some extra help.
 
Our best,
Trikel

I also have this issue on PC, Windows 7.. Chrome Version 54.0.2840.71 and on Firefox 47.0.1. 

 

Text encoding is UTF-8. This doesn't seem to be an "external error" as other pages work fine, it's just Spotify Web Player that has this issue, and for me it is not only with Radio but with all "Related Music" also. 

 

@MaryC1 please check this again. Please see the two screen shots I have uploaded here: 

 

ChromeChromeFirefoxFirefox

EstefanyA_Bog

Thanks for letting us know @Trikel!

 

We'll pass this info to the right team. We hope to have a fix soon.

 

Have a nice day 🙂

 

calculuschild40

I've stumbled upon the same issue. The wierd thing is the character is displayed fine on the right panel for me, but not on the center panel, as in this screenshot:

 

 

Special Character displayed incorrectly

This is in google chrome on windows 10.

Env: prod