[Windows] Clicking the title bar under the album art can crash the client every time

Reported by: jwylot

 

Status: Closed

Description:

This seems to be Windows-only. Happening on, at least, windows 7 and 8.

  • Go to preferences
  • Put the cursor in the username field (field was blank in my case)
  • Now click on the grey bar under the album art in the bottom left

Result: client Crashes 100%

 

Workaround:

Don't click the bar while in the username field under preferences.

 

Additional information:

-
 

Updates

2013-06-04 Apologies for the late response. We've confirmed the issue and are looking into a fix. Stay tuned.

 

When posting in this forum please make sure you have read these guidelines.

Status: Fixed
0 Likes
Comments
Peter__
Community Legend

Looks like a Windows issue only (confirmation), works as expected on Linux (Ubuntu 13.04) for me but crashes on Windows!

 

Peter

OverDarck
Casual Listener

Happens with back/previous button too.

Dommedagsprofet
Gig Goer

Hello,

 

I posted a topic regarding the same problem, but then with the keyboard shortcut Ctrl + P instead of mouse input when your text cursor is in the Last.fm text fields. So this problem affects keyboard input as well.

oriol1992
Music Fan

I've got the same problem here, my LastFM app is not working

Peter__
Community Legend

@oriol1992 wrote:

I've got the same problem here, my LastFM app is not working


Are you still having issues? 

Not sure the issues you where/are experiencing are directly related to this bug ;) 

 

Peter

Tostakiwi
Newbie

Same problem here.

When I try to enter my last.fm logs,  I got a message : "unable to login the Last.Fm scrobbling server" and the client crashes when I click on the album art.

tedar_2005
Newbie

Couldn't find another place to report a crash bug:

 

While a playlist is actively playing, if I delete a song on that playlist, Spotify crashes.

 

Anyone else have this problem?

 

PS Love me some Spotify, just wanted to make sure this was seen :)

Community Manager
Community Manager

Whereas I could reproduce this in earlier versions, version 0.9.7 isn't exhibiting this behaviour any more. Anyone else?

Peter__
Community Legend
Can confirm this is no longer an issue for me either.
Joe
Community Legend

Seems OK in 0.9.8 too.