Announcements

"In My Place - Coldplay" is a silent track

Status: Closed

When I try to the play the song In My Place by Coldplay, on both my iPhone 5S and Windows laptop, the song will play, i.e. the track seems to be playing because the track time elapses, but there's no sound. I've turned my volume all the way up but there's still no sound. Has anyone else experienced this issue? Since it's happening on both my phone and laptop, is it an issue with the track or my Spotify account?

Hey @ksauerz! That's awesome news 🙂


We're glad everything's alright on your end. We'll be closing this thread now, but if you need help with anything else, you can feel free to create a new post.


Hope you have an amazing day.

Comments
ZullyB
Status changed to: Need more info

Hey @ksauerz, welcome to the Spotify Community! 

 

Just to confirm, is this only happening with this song? Can you send us the Spotify URI? Just right-click the track > Share > URI.

 

Also, can you try the steps here for us? They should help with this.

 

Let us know how it goes 🙂 

ksauerz

Hi @ZullyB,

 

I've only had this happen with this one song so far. Here's the URI: spotify:track:2nvC4i2aMo4CzRjRflysah

I just reinstalled Spofity on my desktop and it seems to be fixed now! 

MaríaCamila
Status changed to: Closed

Hey @ksauerz! That's awesome news 🙂


We're glad everything's alright on your end. We'll be closing this thread now, but if you need help with anything else, you can feel free to create a new post.


Hope you have an amazing day.