Web widget Play Button not working

Reply

Web widget Play Button not working

SegiSkallen
Casual Listener

Operating System

Windows 10

 

My Question or Issue

Im trying to embed a track to my website using this example:

https://developer.spotify.com/documentation/widgets/generate/play-button/

 It was working fine yesterday but today nothing happens when I press play.

My page asks me to login and authorize, which I do. I have cleared cache and cookies and also tried in different browsers (Chrome, Edge and Firefox) and different computers.

 

The example in the link above is not working either.

 

Here is my code:

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/track/1rnP8PfxOWOGrDYcqKDOXw" width="300" height="80" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

5 Replies

Re: Web widget Play Button not working

djarvis
Newbie

Have the same problem. Problem persists in different countries (USA, France), on both premium and free tiers. When pressing play it produces bunch of POST requests resulting in http 502 error in chrome console.

 

Re: Web widget Play Button not working

SegiSkallen
Casual Listener

Exactly the same issue here in Sweden, lots of 502 errors.

Re: Web widget Play Button not working

Guido
Spotify Legend

Hey @SegiSkallen and @djarvis,

 

Thanks for getting in touch!

 

You can get in touch with Spotify’s team of developer via Twitter at @SpotifyPlatform. And here's some more info on how to get support.

 

Hope this helps. Let us know if you have further questions.

 

Have a nice day.

Re: Web widget Play Button not working

SegiSkallen
Casual Listener

Its working again, thanks!

Re: Web widget Play Button not working

Guido
Spotify Legend

Hey @SegiSkallen.

 

Awesome! Good luck with your website.

 

Feel free to visit the Community again if you have other questions.

 

Have a nice day.

SUGGESTED POSTS