Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

Öğrenci İndirimi Ödeme Sorunu

Öğrenci İndirimi Ödeme Sorunu

Spotify premium'a öğrenci indirimli bir şekilde geçmek için android telefonumdan kart bilgilerimi girdim, ücret alınmadığı söyleniyordu, ardından benden öğrenci olduğuma dair bir dosya göndermemi istediler (transkript, ders programı vs.) ben o dosyayı kamerayla fotoğraflayıp tekrar döndüğümde tekrar ödeme ekranı açıldı, tekrar kart bilgilerimi girdim ama bu sefer de dosyayı aç butonuna bastığım halde herhangi bir yere yönlendiremedi (dosyayı aç butonu arızalıydı). Sonuç olarak spotify iki kere hesabımdan para çekmeyeceğini söyleyerek para çekti. Bu paranın iadesini istiyorum.

spotify enpara.png
Reply
4 Replies

Aynısı bana da oldu. Belgeleri ekleme tuşuna bastım ancak hiçbir şey açılmadı ve benden para alındı. İade ya da bir çözüm yolu istiyorum. 

22901378_2115792765113235_1485721363_n.png

Hocam benim daha yeni yatırıldı. Yaklaşık bir ay sürüyor ancak parayı
yatiriyorlar, merak etme. Premium almak istersen bilgisayardan sorunsuz bir
şekilde alabilirsin.

Şimdi ne yapmam lazım peki? Bekleyecek miyim geri yatırmalarını, bir yere falan yazmam gerekiyor mu?

Spotify çözüm olarak bankayi durumla ilgili bilgilendirmem gerektiğini söyledi. Bankayla görüşmemin ardindan alınan paranın askıda olduğu , henüz spotify'in hesabına geçmediği ve gerekli kontrollerin ardından hesabıma yatiralacagi bilgilerini aldım. Bir ay sonra da paranın hesabıma iade edildiğini gördüm. Siz de bu adımları izleyebilirsiniz.

Suggested posts