Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

Öğrenci İndirimi Üyeliği

Öğrenci İndirimi Üyeliği

Dört beş gün önce spotify öğrenci indirimi üyeliğinden yararlanmak için istenen bilgileri(kart bilgileri dahil) siteye girdim. Üniversite öğrencisi olduğuma kanaat getirdikleri halde ücreti karttan tahsil edeceklerini ve üyeliği aktif edecekeleri yazıyordu. Hesapta ücretin tahsil edildiği gözüküyor.Böyle bir sitenin ön provizyon olayından haberdar olmadığını düşünmek komik olur ancak parayı tahsil etmişler. En geç iki gün içerisinde geri dönüş yapacaklarını da söylemişlerdi hesap aktifleştirme işlemleri sırasında. Ancak hala herhangi bir e-mail almadım. Birkaç gün daha bekleyeceğim, hesap aktifleşmezse ve tahsil edilen ücret  iade edilmezse her türlü hukuki yola başvuracağım. Böyle bir sorun yaşayıp, ilerleyen günlerde hesabı aktifleşen var mı? Varsa yardımcı olabilir mi?

Reply
1 Reply

Aynı sorunu ben de yaşıyorum başvuralı yaklaşık 15 gün oldu. 2 kere başvurdum ikisinde de kartımdan para çekilde ve hala bir geri dönüş maili alamadım 

Suggested posts

Let's introduce ourselves!

Hey there you,   Yeah, you! 😁   Welcome - we're glad you joined the Spotify Community!   While you here, let's have a fun game and get…

ModeratorStaff / Moderator/ 4 years ago  in Social & Random