Announcements
The Spotify Stars Program: Celebrating Values Week!

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

Ödeme başarısız oldu sorunu

Ödeme başarısız oldu sorunu

Premium hesabımı yenilemek veya tekrardan premium almak istediğim de ininal kart bilgilerimi yazıyorum lakin ödeme başarısız oldu diyor 3 4 gündür aynı hata yardım edin 

20180421_163154.png
Reply
31 Replies

Öncelikle ben çözdüm diyorum ama belki sizde işe yaramaz.Konuya dönersek Aynı sorunu ben de yaşadım  premium üyeliğimi iptal etmem gerekti fakat daha sonra yeniden premium üye olmaya çalıştığımda resimdeki hatayı aldım defalarca denememe rağmen yine de düzelmedi.Tabletten denedim-Diğerlerini telefonumdan deniyordum- yine olmadı.İninal müşteri hizmetleri bana son kullanma tarihini yanlış girdiğimi söyledi ama ben doğru giriyordum en sonunda kartı kontrol etmek için PlayStation’ıma kartımı ekledim.Halihazırda var olan hesabımı PS Spotify’ına girdim ve yükselt seçeceğine tıkladım.Hiç bir hata vermedi ayrıca üyelik telefonumda da aktif oldu.Sanırım sorun PS veya PC de düzeliyor.

Ben şöyle çözdüm: Aynı sorunu ininalla ben de yaşadım. 3-4 gün uğraştım. Spotify'ın yardım bölümünde dediklerinin hepsini yaptım işe yaramadı. En son twitter'dan @spotifycares' e DM attım. Sorununuz için 3 gün içinde cevap bekleyin dediler. 1 gün sonra şimdi bu ödeme yöntemini başarıyla kullanmanız gerekir dedi. Öyle premium aldım.

Şu linkten Spotfiy'a ulaşmayı deneyin, yardımcı olacaklardır. Aynı şekilde Twitter adresini de kullanabilirsiniz 🙂

lütfen yardım edin kafayı yicem ya

Ankarakart mobil uygulaması içindeki nkolay sanal kart ile ödeme yapabildim uygulamayı kullanmak için ankarada olmanıza gerek yok deneyin isterseniz

2 gündür aynı sorunu yaşıyorum. 2 farklı kartla(ikisi de yurt dışına açık) denememe rağmen ödeme başarısız oldu hatası alıyorum.

aradık bankayı bir de kartı iptal ettirip yenisini istettik boşuna.

İninal kart ile ödeme yapmak istiyorum başarısız oldu diyor iki gündür aynı sorun. 

Ben bu işin içinden çıkamadım. Mail atacak bir yer de bulamadım nasıl nereden ulaşabilirim bunlara ben ya 

Kartınızı yurt dışı işleme açın zira parayı İsveç'e ödüyorsunuz.

Kartını yurt dışı işleme aç.

Açık zaten spotify dışında her yere ödeme yapabiliyorum sorun sadece burada. Öğrenci indiriminden faydalananlar fazla mı geldi bilerek mi yapıyorlar diye düşünüyorum artık.

Sanmıyorum.

Suggested posts