Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

FAQs

Please see below the most popular frequently asked questions.

Loading article...

Loading faqs...

VIEW ALL

Ongoing Issues

Please see below the current ongoing issues which are under investigation.

Loading issue...

Loading ongoing issues...

VIEW ALL

öğrenci indirimi paramı aldı

öğrenci indirimi paramı aldı

sadece üniversite öğrencileri için olduğunu bilmiyordum kart bilgilerimi girdim. para almadıklarını ve üni ismini girmem istendi ben de çıktım. kartımdan 6,99 tl alınalı 3 gün oldu, hala geri ödeme yapılmadı.

NOT: daha önce yaza özel 0,99 tl kampanyasına katılmaya çalıştığımda zaten bir sene öncesinde yararlandığım için kullanamamıştım ama iade birkaç saniye içinde gelmişti.

Reply
4 Replies

aynı şekilde. iki kez denedim ikisinde de 6,99 hesabımdan parayı aldı ama hala premium tanımlanmadı.

Aynı sıkıntı bende de var. Hesabımdan 3 kez 6.99 tl para alındı.ne bir uyelik ne de para iadesi yapılmadı.iletisime gecebilecegim hic kimse yok.buyuk bir muzik sirketin de bu kadar basit bir sıkıntıyla karşılasabilecegimi dusunmuyordum.

aynısı az önce bana da oldu. para çekmediğini söyledi kartımın fotoğrafını yükleyecektim sayfa açılmadı ben de çıktım ama hesabımdan para çekilmişti. ulaşacak bir yer bulamıyorum. 

üni öğrencileri için olduğundan haberim yoktu kart numalarımı felan girdim.

üni öğrencisi olduğunuz belirlene kadar ücret alınmicak felan yazıyodu bende çıktım hemen üni öğrencileri için olduğunu görünce ve normal premium üyelik aldım ama hesabımdan 6.99 tl çekildi, 13.99 tl normal premium üyelik miktarı haricinde

Suggested posts