Not able to shuffle play anymore on my account.

Solved!
Reply

Not able to shuffle play anymore on my account.

Ycyos
Casual Listener

Hello I Have a premium account. For whatever reason I’m not able to shuffle play anymore on my account. The songs won’t auto play the next track on playlist either. I’ve followed all the information about restarting, re installing, setting the quality to high and so on but none seems to work. Can anyone provide any help. I really love the app but if I can’t shuffel play are auto play the next track then it’s kinda pointless.  

Plan

Premium

Country

USA

Device

(iPhone Xs Max)

Operating System

(iOS 12.4)

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Solution!

Re: Not able to shuffle play anymore on my account.

Rock Star 16
Rock Star 16

Hi @Ycyos!

 

Hope you're doing great!


When you're playing songs make sure you have Shuffle toggled in the Now Playing Screen. You can learn more about Shuffle Play here.

 

About autoplay, go to Settings > Playback from the Home tab. Once there make sure Autoplay is turned on.

 

Hope it helps :)

LoxerRock Star 16
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
Note: I'm not a Spotify employee.
2 Replies
Highlighted
Solution!

Re: Not able to shuffle play anymore on my account.

Rock Star 16
Rock Star 16

Hi @Ycyos!

 

Hope you're doing great!


When you're playing songs make sure you have Shuffle toggled in the Now Playing Screen. You can learn more about Shuffle Play here.

 

About autoplay, go to Settings > Playback from the Home tab. Once there make sure Autoplay is turned on.

 

Hope it helps :)

LoxerRock Star 16
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
Note: I'm not a Spotify employee.

Re: Not able to shuffle play anymore on my account.

Ycyos
Casual Listener

I had did all that you mentioned but it didn’t work, but a day later it just started back shuffle playing on it’s own. Idk if it was a glitch or what but it’s working now. Thanks anyway for that helpful advise. 

SUGGESTED POSTS