Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

Önerilen Şarkılar!

Reply

Önerilen Şarkılar!

Türkçe yazacağım çünkü madem siz Türkiye'ye Türkçe ürün satıp kütür kütür para alıyorsunuz, Türkçe destek veren de verin bir zahmet!

Playlist'imideki "Önerilen Şarkılar" bölümüne sürekli aynı şarkılar geliyor, playlistimdeki aynı şarkıları tekrar tekrar önermekten bıkmadınız mı? Yok mu bunun biz çözümü? Sürekli aynı şarkılar, ayrıca zaten playlistimde olan şarkıları "önerilen şarkılar" olarak gösteriyor. Yahu ben zaten listeme eklemişim, sen 2320983 kere önersen de bir anlamı yok! Farklı şarkılar önerir misin lütfen?? Bir zahmet, listemdekinden FARKLI şarkılar öner bana. Çünkü önerilen şarkılar ayağına ZATEN BENİM LİSTEMDE OLAN ŞARKILARI önerip duruyorsun. Yahu bu saçmalık değil mi? Git başka şarkı öner birader...

Ayrıca birkaç yıldır Premium üyeyim, hala buraya girdiğimde "Ooo kanka, Premimum olmak ister misin?" diye sorup durmasından BIKTIM! La ben zaten premiumum! Bir zahmet üye girişi yapmış kişinin üyelik durumun kontrol et de HADİ PREMİUM OL diye saçma sapan reklamlar çıkarıp durma burda!

0 Replies

Suggested posts