Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

Abonelik ve ödeme problemleri. ACİL ACİL ACİL

Abonelik ve ödeme problemleri. ACİL ACİL ACİL

Merhaba Spotify;

benim sorunum abonelik ve ödeme planlarının telefon operatörleri ile (mobil ödeme) kısıtlı ve az seçenek olması.

 

Abone olduğum telefon şirketinin (vodafone) mobil ödeme uygulaması üzerinden spotify'e üyelik yapmak istedim fakat vodafone, spotify'e "her ay yenilenen" (abonelik olarak görünmeyen) şeklindeki satın almayı her ay, spotify 20,99 + mobil ödeme kullanma ücreti 10,99 TL olarak ücretlendirdiğini söyledi...

Açıklama olarakta her ay tekrar satın alma olarak gördüklerini fakat 6 aylık veya yıllık abonelik olarak görünürse bu ek ücreti bir kez alacaklarını, diğer aylar sadece spotify ücretinin faturama yansitılacağını bildirdiler...

Bu konuyu spotify canlı destek birimine izah ettim ama bir çözüm bulamadılar...

Spotify 20,99+vodafone mobil ödemeyi kullanma ücreti 10,99=31,98 her ay benim ödeyeceğim fatura.

Bunun nedeni spotify'nin vodafone ile iletişim sağlamamış olması ve vodafone'un mobil ödeme sisteminde bu alışverişin 3-6-12 aylık gibi bir abonelik olarak göremediği için (spotify abonelik bilgisi vermediği için ve bu seçeneklerin olmaması) her ay yeni bir satın alma olarak ücretlendirmesi nedeniyle daha fazla para ödemek zorunda kalıcam.

Spotify, mobil ödeme seçeneği/Aylık ödemeli/3-6-12 aylık abonelik seçeneği olmaması... yine, mobil ödeme seçeneği/peşin ödemeli /3-6-12 aylık abonelik seçeneklerinin olmaması.

 

Bu şekillerde ödeme seçeneği sunulamıyorsa bile, mobil ödeme sunan telefon şirketlerine "geçici veya taahhütsüz abone" bilgisi vermekte yeterli olur... bir çözüm bulunmaz ise ben ve benim gibi mobil ödeme kullanan kişiler 20,99 yerine her ay artı olarak mobil ödeme kullama ücreti 10,99=31,98 spotify ücreti ödemek zorunda  kalacaktır.

Not: mobil ödeme kullanma ücreti 10,99 TL vodafone tarafından alınmaktadır... spotify bu konuda maddi bir gelir sağlamamaktadır.

Bu sorunun ACİL olarak çözülmesi dileğiyle selamlar, hoşçakalın.

 

 

Reply
1 Reply

Hey @Bülent1966,

 

Thanks for posting in the Community and welcome.

 

We hope you don't mind us answering in English as this is the official language of the forum.

 

That being said, we'd like you to know that we don't control any of the additional fees third parties establish, since this is entirely up to them.

 

We really appreciate your feedback and the time you took to report this to us; we know you want to make the best out of your listening experience. If you wish, you can always subscribe directly with us by selecting the recurring payment methods available on our Premium web page (e.g., a debit/credit card).


We'll be here if anything else comes up. Once again, thanks for the feedback.
 

Take care!

AlejaRModerator
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate an answer, maybe give it a Like.

Suggested posts