Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

Müzikler inmiyor

Müzikler inmiyor

Plan

Premium

Ülke

Türkiye

cihaz

(Xiaomi mi5)

Çalış sistemi

Android 8.0

 

 

Premium kullanıcısıyım

Son güncellemeyi yaptıktan sonra program kitaplığa eklediğim müzikleri indirmemeye başladı.

Kitaplığımdaki bir çok müzik şuan yüklü değil sorunumun bir an önce düzeltilmesini istiyorum.

 

Ayrıca ücret vererek hizmet almaya çalıştığım bu uygulamada bir problemim olduğunda daha kolay ulaşabileceğim bir müşteri hizmetleri olmalı.. Bu aptal tasarıma sahip sayfada derdimizi anlatabilmek için maymuna dönüyoruz. Aldığınız Paranın hakkını verin biraz! Binlerce Türk üyeniz var!

Reply
4 Replies

Hello @Semih003 🙂

 

I am sorry my reply is in English as Turkish is not one of the suported languages in this forum. If you have trouble you can reach me by private chat in Turkish. Can you check your use of cellular data from your settings. It may be off and you may be trying to download without a Wi-fi connection. Looking to hear from you. See you 🙂

dostum şakamısın? yani kaç yıllık premium aboneyim.. akıllı telefonlar çıkalı zilyon yıl olmuş bu aptallar yaptığı güncellemeden sonra uygulammanın içine etmiş sen gelmiş "wifi kapalıdır yeaaa onu bi kontrol et ihi ihi" diye cevap veriyorsun.

 

Daha önce türk telekomun müşteri hizmetleri servisinde felanmı çalıştın? İnternet yavaşladığında onlarda önce böyle şeyler söylerlerdi!

 

ayrıca bu sayfanın ingilizce olması umurumda değil ben özellikle buraya yazıyorumki internette aynı problemi aratanlar sorunlarına çözüm bulunmadığını görsünler. Spotify sadece parasını alıp müşterisine götünü dönüyor!

 

Ve son olarak türk olmana rağmen burada bana ingilizce cevap vermen çok kabaca ve değişik. Çözüm zaten üretemiyorsun bu şekilde cevaplayarak sadece sinir katsayımı artırıyorsun!

Sanırım doğru olarak ifade edemedim, İngilizce olarak cevap vermemin nedeni Türkçe forumda konuşma dili olarak kabul edilmiş 5-6 dilden biri değil. Yani bu şekilde cevap vermem doğru değil aslında ama bu şekilde iletişim kurmak daha kolay olacak. Şu linkteki yazılanlara göz atmanız faydalı olabilir.

 

İyi günler

Ayarlar>Ses Kalitesi>(En aşağıda) "Hücresel Şebeke Kullanımı" 

Bunun açık olduğundan emin ol.

Suggested posts