Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

FAQs

Please see below the most popular frequently asked questions.

Loading article...

Loading faqs...

VIEW ALL

Ongoing Issues

Please see below the current ongoing issues which are under investigation.

Loading issue...

Loading ongoing issues...

VIEW ALL

Öğrenci indirimi ödeme sorunu

Öğrenci indirimi ödeme sorunu

08.11.2017 tarihinde saat 16.24'te 584473 ve saat 16.55'te 844045 provizyon numaraları ile kredi kartımdan çekim yapıldı ve öğrenci premium üyeliğim aktifleşmedi. İademin gerçekleşmesini talep ediyorum. Gereğini arz ederim.

Screenshot_20171108-174519.png
Screenshot_20171108-174508.png
Reply
4 Replies

Merhaba hocam. Öncelikle sheerid ile öğrenciliğinizi kanıtlanamız gerekiyor ve sonra bir mail gelicek onaylandı veya onaylanmadı diye eğer onaylanmadıysa tekrar daha fazla kanıt koyarak başvuruda bulunun eğer onaylandıysa e-mail de satın al diye link gelicek zaten oradan devam edebilirsiniz. Eğer bu söylediklerim haricinde almaya kalkarsanız paralarınız boşa gider buradan pek ilgilenmiyorlar mail atarsanız eğer spotify'a ödemeyi geri yapacaklarını söylüyorlar. Eğer çözüm olduysa "Accept as a solution" a tıklarsanız sevinirim :).

Peki mesela provizyondayken iptal etmek istersem geri iade alabilir miyim acaba? Bir de benden de provizyonda olmasina ragmen 2 aylik cekim gecmis gorunuyor ama anlamadim yani? 

Ayni sorun bendede oldu karttan 6.99 cektiler fakat premium uyeligim gelmedi bunun nedeni sheeridnin senin ogrenci olup olmadigini degerlendirmesini beklemek zorunda olman. Bu bayagi surebilir diyor ama 1 ayi gecerse hemen spotifyla yada sheerid ile iletisime gec yada iptal et premiumunu.

Bana hala sheerID den mail gelmedi gelirse eğer ödemeyi onaylamazsam ne olur iptal edilir mi ve aynı zamanda  provizyondakilerde iki para çekimi gözüküyor eğer gelen mesajı onaylamazsam bu para bana geri iade edilir mi lütfen acilen cevap verir misiniz? 

Suggested posts