Type in your question below and we'll check to see what answers we can find...
Loading article...
Submitting...
If you couldn't find any answers in the previous step then we need to post your question in the community and wait for someone to respond. You'll be notified when that happens.
Simply add some detail to your question and refine the title if needed, choose the relevant category, then post.
Before we can post your question we need you to quickly make an account (or sign in if you already have one).
Don't worry - it's quick and painless! Just click below, and once you're logged in we'll bring you right back here and post your question. We'll remember what you've already typed in so you won't have to do it again.
Please see below the most popular frequently asked questions.
Loading article...
Loading faqs...
Please see below the current ongoing issues which are under investigation.
Loading issue...
Loading ongoing issues...
Öğrenci indirimi için başvuru yaptım 20.02.2017 tarihinde 1 kez 6.99 ödeme çekilmiş olmasına rağmen premium üyeliği görüntüleyemedim mailime gelen link ile tekrar ödeme yaptım 2inci kez 7.14 tutarını çekti
Solved! Go to Solution.
Hesabımdan iki kez ödeme alındı ve hesabım hala premiuma yükselmedi. Lütfen iletişime geçin.
Benim de aynı şekilde 2 defa para çekildi ancak henüz öğrenciliğim bile onaylanmadı napmam gerekiyor?
Benden ödeme alındı fakat belge yükleyemiyorum ve premium olmadı. Tekrar ödeme almak istiyorlar premium olmak için. Paramın geri yatırılmasını istiyorum
Benden 3 kere para çekildi ve buna rağmen üyeliğim yükseltilmedi. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
HESABIMDAN İLK BASTA OGRENCI INDIRIMINDEN YARARLANMAK ICIN BASVURDUGUMDA PARA CEKILDI OGRENCI KIMLIGIM ONAYLANDIKTAN SONRA BIR DAHA KART BILGILERIMI DOLDURDUM PARA CEKILMICEK DEDIGI HALDE 2 . KEZ PARA CEKILDI PARAMIN IADESINI ISTIYORUM
ben ilk başta normal premiumdum ödeme yapmayınca hesabım freeye düştü ben de bu ara öğrenci pakedine geçiyim dedim fakat 13.99 önceki üyelik çekimim + 2 tane 6.99luk öğrenci çekimi oldu ve üstelik hesabım premiuma da geçmedi para iadesi ve hesabımın premiuma geçmesini istiyorum
HESABIMDAN İLK BASTA OGRENCI INDIRIMINDEN YARARLANMAK ICIN BASVURDUGUMDA PARA CEKILDI OGRENCI KIMLIGIM ONAYLANDIKTAN SONRA BIR DAHA KART BILGILERIMI DOLDURDUM PARA CEKILMICEK DEDIGI HALDE 2 . KEZ PARA CEKILDI PARAMIN IADESINI ISTIYORUM
19.04.2018 tarihinde öğrenci tarifesi satın aldım ancak kredi kartimdan iki defa ücret alinmistir. Çözün lütfen
Öğrenci indirimi için başvuru yaptım 22.04.2018 tarihinde 1 kez 6.99 ödeme çekilmiş olmasına rağmen premium üyeliği görüntüleyemedim mailime gelen link ile 24.04.2018 de tekrar ödeme yaptım ikinci kez 6.99 tutarını çekti
Öğrenci indirimi için başvuru yaptım 27.04.2018 tarihinde 1 kez 6.99 TL para çekilmiş olmasına rağmen premium üyeliği görüntüleyemedim mailime gelen onay linki ile tekrar ödeme yaptım ve 2inci kez 6.99 tutarında para çekildi.Param geri iade edilmedi.
29.04.2018 tarihinde Öğrenci indirimi için kart bilgilerimi girdim ve kayıt olmaya çalıştım. Para kesilmicek dendi ve kesildi daha sonrasında öğrenci belgemi koymak için siteye yönlendirildim fakat sorun oluştu koyamadım belgeleri. Tekrar denedim yine para kesti. 3 defa ödeme alındı ve hala premium a geçemedim. Çözün lütfen
sorun çözüldü mü acaba ?
sorununuz çözüldü mü acaba ?
maalesef ki.İki günü geçti ama hala geri ödeme yapılmadı.
geçmiş olsun aynı olayı ben de yaşadım benden de 2 kere ödeme aldılar ve geri ödemeyi yapmadılar
hayır
Merhaba! Bugün(07.05.2018)Öğrenci Üyeliğinize kayıt oldum, hesabımdan -6.99 tl çekildi. Buna rağmen hâlâ üyelik olarak Spotify Free gözüküyor. Üyelik kabul edildii? Edilmediyse hesabımdan neden para çekildi? Umarım geri dönüt alabilirim! Bu maili göndermeden önce yardım butonundaki bu konu hakkında olan basamakları yaptım lakin bir fayda bulamadığımdan mail atmak istedim! Teşekkürler
İyi günler
Aynı şekilde benden de 2 kez ödeme alındı. bu kadar şikayet varken hala bu sorun oluyosa art niyet ararım.
Hey there you, Yeah, you! 😁 Welcome - we're glad you joined the Spotify Community! While you here, let's have a fun game and get…