Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

FAQs

Please see below the most popular frequently asked questions.

Loading article...

Loading faqs...

VIEW ALL

Ongoing Issues

Please see below the current ongoing issues which are under investigation.

Loading issue...

Loading ongoing issues...

VIEW ALL

Öğrenci indirimi 2 kez ödeme alınması

Solved!

Öğrenci indirimi 2 kez ödeme alınması

Öğrenci indirimi için başvuru yaptım 20.02.2017 tarihinde 1 kez 6.99 ödeme çekilmiş olmasına rağmen premium üyeliği görüntüleyemedim mailime gelen link ile tekrar ödeme yaptım 2inci kez 7.14 tutarını çekti

Reply
52 Replies

Benden de 2 kez ödeme alındı ve halen üyeliğim gerçekleşmedi.

Aynisi bende de oldu lutfen iletisime gecin.

Screenshot_2018-05-08-16-08-28-1.png

Aynı sorun bendede oldu 3 kez ödeme alındı. Sonunda premium aktif olsada fazla çekilen para uzun süredir iade edilmedi. İadesini istiyorum teşekkürler. 

Screenshot_2018-05-09-01-22-01.png

Spotify ögrenci premium için kayıt oldum bana ödeme henüz alınmıcak size e posta atıcaz dediler. Bana e posta gelmedi tekrar kayıt yaptım ve tekrar aynı şeyler yaşandı kredi kart bilgilerimde 2 kere fiyatın alındıgı gözüküyor bundan sonraki aydamı 2 kere çekicez para iadesi talet ediyorum ayrıca 2 kere çekmesine ragmen hala premium alamadım

E2E887E4-00DF-4B71-84D6-59F2C9EC1F94.png

2 kere para cekildi.neden

When I checked my credit card balance, I saw that there were 4 payment for my mounthly spotify premium payment. So whats the issue, could you help me?

Screenshot_20180513-011836.png

İkinci ödemeden sonra premiuma gecebildin mi 

Evet geçebildim

Spotify öğrenci indirimi premium kaydı yaptm. Kabul etmedi . başka yerden ödeme yaptım . daha sonra baktığımda 2 kere ucret alınmış olarak gözüküyor .

20180523_182202.png

Öğrencilere özel olarak premium kampanyanıza bakarken , kart bilgilerimi deneme amaçlı sisteminize yazdım. Daha sonra ileri ki aşamada para çekilmeyeceği yazılı olduğu halde üye olmayı dahi onaylamadığım halde 2 kere para kesilmiş. Bu yapılan iki para kesintisinin de onayım dahilinde olmadığı için hesabıma iadesini talep ediyorum. 

Inanamıyorum 2 kez öğrenci premıum için para çekildi sonra yine 0,99 yine para çektiler ve buna ragmen hala premuım değilim!!! PARAMI GERİ İSTİYORUM 

_20180530_130726.JPG

İki defa öğrenci üyeliği için deneme yaptım ders programı ve transkript gönderdim ve iki sefer için de para çekimi olmuş daha sonra öğrenci üyeliğinden vazgeçip normal premium satın aldım ancak yalnızca 13.99 ödemem gerekirken iki defa da ekstradan 6.99 çekimi yapılmış bu sorunun derhal çözülmesini istiyorum.IMG_1079.jpg

IMG_1079.jpg
IMG_1079.jpg

2 kez ödeme yaptım ve premiuma geçmedim iki ücretinde iadesini istiyorum müzik felan burnumdan geldi.!!!!!

20180614_065028.png

Suggested posts