Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

FAQs

Please see below the most popular frequently asked questions.

Loading article...

Loading faqs...

VIEW ALL

Ongoing Issues

Please see below the current ongoing issues which are under investigation.

Loading issue...

Loading ongoing issues...

VIEW ALL

Öğrenci indirimi ödeme sorunu

Öğrenci indirimi ödeme sorunu

Merhaba! Bugün(02.04.2018)Öğrenci Üyeliğinize kayıt oldum, hesabımdan -6.99 tl çekildi. Buna rağmen hâlâ üyelik olarak Spotify Free gözüküyor. Üyelik kabul edilmedi mi? Edilmediyse hesabımdan neden para çekildi? Umarım geri dönüt alabilirim! Bu maili göndermeden önce yardım butonundaki bu konu hakkında olan basamakları yaptım lakin bir fayda bulamadığımdan mail atmak istedim! Teşekkürler
İyi günler

Reply
5 Replies

Güzel kazık yedik ben iki kere ödeme yaptım bir de.

Sorunum halloldu, sanırım erken davranmışım. Bir müddet beklenildiğinde üyelik oluşuyor hemen.

Nasıl halloldu peki?

Şöyle ki, öğrenci belgesini bire bir gönderdiğin zaman en kısa süreçte gedi dönüt alabiliyorsun. Ben saatler içinde dönüt aldım, biraz erken davranmışım hesaptan para çekilince. Lakin ilk önce hesaptan para çekimi normal ve olması gereken bir şeymiş. Herkeste bu olup hemen sonrasında belge doğrulanırsa üyeliğe alım gerçekleşiyor. Anlayacağın bir şey yapmama gerek kalmadan halloldu.

Çok garip dönüt almama rağmen ödeme sorunu oluştu hatasıyla karşılaşıyorum ödeme yapmama rağmen.

Suggested posts

Let's introduce ourselves!

Hey there you,   Yeah, you! 😁   Welcome - we're glad you joined the Spotify Community!   While you here, let's have a fun game and get…

ModeratorStaff / Moderator/ 4 years ago  in Social & Random