Songs not showing in playlist after being added

Solved!
Reply

Songs not showing in playlist after being added

xxHPDxx
Casual Listener

I added a song to one of my playlists, however when I go into the playlist to listen to the song it does not show anywheres in the playlist. I have sorted the playlist by artist, song title, etc. but am still not able to locate the song. Whenever I attempt to re-add the song it tells me the song is already in my playlist. I am using the Spotify app on an android device. Please help as any assistance is greatly appreciated.

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Solution!

Ivan
Spotify Legend

Hey there @xxHPDxx

 

Thanks for searching for the answer you need here! 
 

Just to confirm, have you tried a clean reinstall of the Spotify app on your device? We recommend this step as it'll remove the old drivers first and then install the new ones. It'll also get you the latest version of Spotify. These changes tend to solve issues like the one you're experiencing.

 

Give your device a quick restart as well before you open the newly installed app. 

 

It's also a good idea to log in to your Spotify account on another device just to check if you observe the same. If it doesn't occur on a different device, we'd suggest making sure that your original device is up to speed with any software updates available.
 

Hope this helps. Let us know how it goes. 

View solution in original post

1 Reply
Solution!

Ivan
Spotify Legend

Hey there @xxHPDxx

 

Thanks for searching for the answer you need here! 
 

Just to confirm, have you tried a clean reinstall of the Spotify app on your device? We recommend this step as it'll remove the old drivers first and then install the new ones. It'll also get you the latest version of Spotify. These changes tend to solve issues like the one you're experiencing.

 

Give your device a quick restart as well before you open the newly installed app. 

 

It's also a good idea to log in to your Spotify account on another device just to check if you observe the same. If it doesn't occur on a different device, we'd suggest making sure that your original device is up to speed with any software updates available.
 

Hope this helps. Let us know how it goes. 

View solution in original post

SUGGESTED POSTS