Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

Liked songs playlist not working

Solved!

Liked songs playlist not working

Plan

Premium

Country

USA

Device

iPhone 13

Operating System

iOS 17

 

My Question or Issue

This issue was occurring prior to my phone update so I don’t believe it to be a software issue. When I open Spotify I have access to all of my playlists and can open/play them with no problem aside from my liked songs playlist. When I open I receive an error and am given no way to see/play the music in that playlist 

Reply

Accepted Solutions
Marked as solution

Hi @Jaywillay23,

 

Welcome to the Community and thanks for reaching out!

 

Does this occur over Wi-Fi, cellular data or both? Could you try logging out from the app's Settings > Log out, then signing back in to your account? This will force a resync that may help here. If logging out doesn't do the trick, try a clean reinstall of the app by following the steps in this article.

 

In case the issue persists, please share the following info:

  • the version of Spotify you're running
  • a short screen recording which captures the app's behavior in action

Keep us posted on this. Cheers!

YordanModerator
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate an answer, maybe give it a "Like".
Are you new to the Community? Take a moment to introduce yourself!

View solution in original post

2 Replies
Marked as solution

Hi @Jaywillay23,

 

Welcome to the Community and thanks for reaching out!

 

Does this occur over Wi-Fi, cellular data or both? Could you try logging out from the app's Settings > Log out, then signing back in to your account? This will force a resync that may help here. If logging out doesn't do the trick, try a clean reinstall of the app by following the steps in this article.

 

In case the issue persists, please share the following info:

  • the version of Spotify you're running
  • a short screen recording which captures the app's behavior in action

Keep us posted on this. Cheers!

YordanModerator
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate an answer, maybe give it a "Like".
Are you new to the Community? Take a moment to introduce yourself!

It happened both on WiFi and data. Logging out/back in didn’t work. But the clean install did the trick!

Suggested posts