Announcements

Stuck in offline on galaxy s7

Solved!

Stuck in offline on galaxy s7

Katalepsis

 

Plan

Premium

Country

Ireland 

Device

Galaxy s7

Operating System

Android 7.0

 

My Question or Issue

 Since this morning I have been unable to get spotify out of offline mode. I have checked that the option is disabled in settings and I have logged out then changed my password via the website before logging back in. Neither has worked

Reply

Accepted Solutions
Marked as solution

Jose_M

Hi @Katalepsis!

 

Many people are having this issue, the good thing is, I'm here to help.


I recommend trying a quick clean reinstall of the app. Just follow these steps.

 

This post may also be interesting for you. I hope this helps. Make sure to ask any other questions and reply if that doesn't work.

 

Cheers, Jose 🙂

Jose_MSpotify Star
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
Note: I'm not a Spotify employee.

View solution in original post

4 Replies
Marked as solution

Jose_M

Hi @Katalepsis!

 

Many people are having this issue, the good thing is, I'm here to help.


I recommend trying a quick clean reinstall of the app. Just follow these steps.

 

This post may also be interesting for you. I hope this helps. Make sure to ask any other questions and reply if that doesn't work.

 

Cheers, Jose 🙂

Jose_MSpotify Star
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
Note: I'm not a Spotify employee.

Katalepsis
  1. I uninstalled the app and changed my password online and that seemed to work when I reinstalled it.

Jose_M
I'm glad it worked! Let me know if there's any other issue, I'll be here to help.

Have a nice day 🙂
Jose_MSpotify Star
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
Note: I'm not a Spotify employee.

ArthurDigbyS

Try doing a force stop on the spotify app. It worked for me on an S8 having the same problem

Suggested posts

Env: prod