Windows Desktop App Blank Screen

Solved!
Reply

Windows Desktop App Blank Screen

maximaker
Casual Listener

Plan

Premium

Country

Romania

 

Device

Dell Latitude 7480 

Operating System

Windows 10

 

My Question or Issue

 The application window is blank. No way to interact with the app except starting and closing it from the task bar. 

Similar issue to those signaled in https://community.spotify.com/t5/Ongoing-Issues/Windows-Desktop-App-Blank-Screen/idi-p/2044828/page/...

 

Restarted, reinstalled, used the last available version. 

 

Please advise.

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Solution!

Sebasty
Rock Star 18
Rock Star 18

Hey @maximaker

 

Sorry to hear about this issue!

 

Does hitting the Alt key cause anything to pop up in the Spotify window? It should open the Menu.

If yes, try going to View and click on Hardware Acceleration (will disable it). Spotify will then restart.

 

Are you using a roaming profile?

 

Let me know how it goes 🙂

SebastyRock Star 18
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
Note: I'm not a Spotify employee.

View solution in original post

3 Replies
Solution!

Sebasty
Rock Star 18
Rock Star 18

Hey @maximaker

 

Sorry to hear about this issue!

 

Does hitting the Alt key cause anything to pop up in the Spotify window? It should open the Menu.

If yes, try going to View and click on Hardware Acceleration (will disable it). Spotify will then restart.

 

Are you using a roaming profile?

 

Let me know how it goes 🙂

SebastyRock Star 18
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
Note: I'm not a Spotify employee.

View solution in original post

maximaker
Casual Listener

Good day Sebasty, thank you for the reply!

Indeed, Alt makes the Menu appear. Went in there and disabled HW Acceleration.

 

Thank you for the help, I was listening to music on my laptop via phone commands, lately 🙂

CReamflourish
Newbie

Solved my problem too - thanks!

SUGGESTED POSTS